Renault Autobedrijf Strijbosch Venray
Dacia Autobedrijf Strijbosch Venray
 • EEN COMPLEET AANBOD IN BEDRIJFSWAGENS
 • KADJAR
 • OOK OLDTIMERS ZIJN VAN HARTE WELKOM
 • TALISMAN
 • img_4726.jpg

  Fleetsales

  Autobedrijf Strijbosch biedt ondersteuning voor grootzakelijk klanten, dit doen we op het gebied van aanschaf èn onderhoud. Onder grootzakelijke klanten verstaan wij leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen, large accounts en fleetowners.

  Tot de klanten behoren zowel nationaal als internationaal opererende organisaties. Tevens wordt er gewerkt op basis van een branche specifieke strategie. Voor fleetsales schakelen wij altijd onze importeur in. Onze importeur voorziet ons van een specifieke Key Account Manager. Deze Key Account Manager zal een helpende hand zijn in het maken van de beste keuze.  Een voorbeeld hiervan is een Key Account Manager specifiek gericht op de overheid.

  Elke fleetsales klant heeft zijn eigen Key Account Manager. Dit betekent voor u als klant dat u een vaste Renault contactpersoon heeft welke als adviseur dient voor specifieke fleet management vraagstukken. Dit varieert van een op maat gemaakt mobiliteitsvoorstel, een aanzet tot internationale samenwerking, advies op het gebied van carrosseriebouw, turn-key leveringen en advies ten aanzien van leasing en fleetmanagement.

  IS UW INTERESSE GEWEKT? VUL UW GEGEVENS HIERONDER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP.

  Aanhef
  Naam
  Bedrijfsnaam
  Adres
  Postcode en Plaatsnaam
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Opmerkingen
  Bent u op zoek naar een occasion?
  Bekijk ons ruime aanbod occasions. Zoekt u een speciaal type auto? Neem dan contact met ons op!
  Bekijk Occasions
  Zelf uw afspraak inplannen bij ons!
  Heeft u auto een onderhoudsbeurt nodig of moet u auto op nieuw met APK? Plan nu zelf eenvoudig uw afspraak in onze agenda. U bepaald dus zelf wanneer uw auto voor onderhoud bij ons komt.
  Plan uw afspraak
  Klanten over ons
  Contact en openingstijden
  Autobedrijf Strijbosch Venray B.V.
  De Hulst 11
  5807 EW Venray (Oostrum)

  Tel.: 0478 - 589455
  info@autobedrijf-strijbosch.nl
  Ga naar Contact
  Social Media