Renault Autobedrijf Strijbosch Venray
Dacia Autobedrijf Strijbosch Venray
 • EEN COMPLEET AANBOD IN BEDRIJFSWAGENS
 • KADJAR
 • OOK OLDTIMERS ZIJN VAN HARTE WELKOM
 • TALISMAN
 • img_4726.jpg

  Medewerkers

  HENRI STRIJBOSCH

  Eigenaar en verkoop

  Henri is de drijvende kracht achter autobedrijf Strijbosch. Zijn grootste passies zijn oldtimers en klassiekers. Hierin geeft hij ook graag advies en hulp.

  INGRID STRIJBOSCH

  Servicemanager en boekhouding

  Ingrid is de vrouw van Henri. Zij verzorgt kwaliteitsbeheer en is verantwoordelijk voor garantie-afhandeling. In haar vrije tijd geniet ze van het buitenleven.

  RUUD GERRATS

  Verkoop

  Ruud is het eerste aanspreekpunt wanneer u interesse heeft in een nieuwe of gebruikte auto. Op vrije dagen kijkt hij graag naar autosport of geniet van een gezellig terras met vrienden.

  TRUDY KORSTEN

  Receptie

  Trudy zal ervoor zorgen dat u een persoonlijke onderhouds- of reparatie offerte krijgt. Ook zal Trudy er altijd voor zorgen dat uw verblijf in onze showroom gezellig zal zijn.

  JACK VAN DIJK

  Onderdelen / Magazijn

  Jack zorgt ervoor dat onze monteurs de juiste onderdelen kunnen gebruiken bij het onderhoud aan uw auto. Ook kunt u bij Jack terecht wanneer u zelf graag sleutelt en hiervoor onderdelen nodig heeft.

  STEPHAN DRIESSEN

  Chef werkplaats + APK keurmeester

  Stephan heeft de leiding over onze werkplaats en is CoTech monteur. CoTech staat voor Coördinateur Techniqué en staat garant voor de hoogst mogelijke technische kennis over Renault. Stephan’s grootste passie ligt in de autospeedway.

  PETER PLOEGMAKERS

  Receptie

  Peter zal u regelmatig aan de receptie ontvangen maar is ook door Renault opgeleid als ElectroMechanic. Peter kunt u in zijn vrije tijd vaak vinden op de autospeedway.

  BEN TER WEELE

  Monteur + APK keurmeester

  Ben is al geruime tijd een vaste kracht bij Autobedrijf Strijbosch. Hij is opgeleid door Renault als ElectroMechanic en door de RDW erkend als APK-keurmeester. Ben is erg ondernemend en houdt van gezelligheid!

  MATT HUIJS

  Monteur + APK Keurmeester

  Matt is onze eigen klassieker-specialist. Hij kan als geen ander uw oldtimer onderhouden en oplossingen verzinnen voor de bijbehorenden “ouderdomsverschijnselen. Buiten werktijd is Matt ook vaak bezig met klassiekers en geniet hij van het leven met zijn vrouw en kinderen.

  SJOERD WILMSEN

  Leerling-monteur

  Sjoerd is onze jongste monteur. Hij volgt bij ons een BBL traject vanuit Gilde Opleidingen. Sjoerd leert snel en zal hopelijk in de toekomst een vaste kracht in ons team blijven. In de weekenden geniet hij van het uitgaansleven.

  Stephan, Ben, Peter en Sjoerd verzorgen voor u Renault Route Service

  Bent u op zoek naar een occasion?
  Bekijk ons ruime aanbod occasions. Zoekt u een speciaal type auto? Neem dan contact met ons op!
  Bekijk Occasions
  Zelf uw afspraak inplannen bij ons!
  Heeft u auto een onderhoudsbeurt nodig of moet u auto op nieuw met APK? Plan nu zelf eenvoudig uw afspraak in onze agenda. U bepaald dus zelf wanneer uw auto voor onderhoud bij ons komt.
  Plan uw afspraak
  Klanten over ons
  Contact en openingstijden
  Autobedrijf Strijbosch Venray B.V.
  De Hulst 11
  5807 EW Venray (Oostrum)

  Tel.: 0478 - 589455
  info@autobedrijf-strijbosch.nl
  Ga naar Contact
  Social Media