Renault Autobedrijf Strijbosch Venray
Dacia Autobedrijf Strijbosch Venray
 • EEN COMPLEET AANBOD IN BEDRIJFSWAGENS
 • KADJAR
 • OOK OLDTIMERS ZIJN VAN HARTE WELKOM
 • TALISMAN
 • img_4726.jpg

  Renault service

  Onderhoud op maat voor uw Renault

  Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Autobedrijf Strijbosch onderscheid zich met een nieuw onderhoudsprogramma. Samen met onze adviseurs bepaald u wat het beste past bij u. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
  Bij uw Renault dealer wordt gebruik gemaakt van de door de fabrikant voorgeschreven Elf olie en uiteraard gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

  Want zeg nu zelf: wie beter dan Renault kan uw Renault onderhouden!

           

       

   
  Olie verversbeurt al vanaf € 109

  Om te zorgen dat de motor van uw Renault topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olie verversbeurt een minimale vereiste. Hieronder valt de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt. Uw service adviseur kan u voorzien van een advies of deze basis beurt voor het gebruik van uw auto voldoende is.

  Renault Budgetbeurt al vanaf € 169

  De Renault Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olie verversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olie verversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Renault Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals  uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

  Renault onderhoudsbeurt al vanaf € 224

  Bij de Renault Onderhoudsbeurt wordt u auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Renault onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

   

     Wat u van ons kunt verwachten:

   

     Het gebruik van originele Renault-onderdelen.

     De Renault-garantie van 1 jaar op Renault-onderdelen en arbeidsloon.

     De knowhow van Renault.

     Specifieke gereedschappen en uitrusting van Renault.

     Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden. 

   

   

  In de rechterkolom kunt u direct online een afspraak inplannen.
  Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

  Aanhef
  Naam
  Bedrijfsnaam
  Adres
  Postcode en Plaatsnaam
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Opmerkingen
  Bent u op zoek naar een occasion?
  Bekijk ons ruime aanbod occasions. Zoekt u een speciaal type auto? Neem dan contact met ons op!
  Bekijk Occasions
  Zelf uw afspraak inplannen bij ons!
  Heeft u auto een onderhoudsbeurt nodig of moet u auto op nieuw met APK? Plan nu zelf eenvoudig uw afspraak in onze agenda. U bepaald dus zelf wanneer uw auto voor onderhoud bij ons komt.
  Plan uw afspraak
  Klanten over ons
  Contact en openingstijden
  Autobedrijf Strijbosch Venray B.V.
  De Hulst 11
  5807 EW Venray (Oostrum)

  Tel.: 0478 - 589455
  info@autobedrijf-strijbosch.nl
  Ga naar Contact
  Social Media