Renault Dacia

Autoverzekering

Autoverzekering

Met de Renault Autoverzekering kunt u met een veilig gevoel op weg. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij u een prima verzekering voor úw Renault.

Voor schadereparaties kunt u terecht bij ons. Dat werkt sneller en efficiënter. Wij zorgen er bij schade altijd voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt, en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto. En in de tussentijd krijgt u gewoon een vervangende auto mee. Een meer dan volledige verzekering.

U blijft altijd mobiel Geen gedoe bij schade Geen kleine lettertjes Scherpe
premieDe Renault Autoverzekering biedt u tal van voordelen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

  • 5 jaar nieuwwaarderegeling of 5 jaar occasionwaarderegeling;

  • Accessoires standaard verzekerd tot 10% van de cataloguswaarde;

  • Onbeperkte dekking audio- en navigatiesystemen, indien af-fabriek of door ons ingebouwd;

  • Geen eigen risico bij schadeherstel door ons (Ook niet bij ruitreparatie/-vervanging).

 

Renault Autoverzekering, Dacia Autoverzekering en Dealer Autoverzekering zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen RCI Financial Services B.V. en Bovemij Financiële Diensten B.V.. Renault Autoverzekering wordt aangeboden door Bovemij Financiële Diensten B.V. welke optreedt op als gevolmachtigd agent van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij onder AFM-vergunningsnummer: 12010584. RCI Financial Services B.V. RCI beheert o.a. de handelsnamen Renault Financial Services, Renault Business Finance en Dacia Financial Services. RCI staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is ingeschreven in het AFM-register met vergunningsnummer 12009781 voor het adviseren en bemiddelen in schadeverzekeringen.

Deze webpagina is niet gericht op advies door Autobedrijf Strijbosch Venray B.V. Aan deze pagina en links naar pagina's kunnen geen andere rechten worden ontleend dan aan de polisvoorwaarden. De polisvoorwaarden vindt u via www.renaultfinance.nl.

Contact opnemen met Henri...

Heeft u vragen of wilt u direct in contact komen met een van onze medewerkers?

Contact opnemen
© Autobedrijf Strijbosch - 2024
Created by