Renault Dacia

Zakelijk

MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF

Autobedrijf Strijbosch heeft veel te bieden aan ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Om te beginnen staat het beperken van de gebruikskosten centraal in het aanbieden van onze diensten. Dit betekent voor u minder operationele kosten en dus een lagere exploitatie. Daarnaast wordt veel aandacht besteedt aan het advies voor eventuele vervanging van uw wagenpark, zodat u altijd met een rijdend visitekaartje van uw bedrijf onderweg bent.

Fleetsales

Autobedrijf Strijbosch biedt ondersteuning voor grootzakelijk klanten, dit doen we op het gebied van aanschaf èn onderhoud. Onder grootzakelijke klanten verstaan wij leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen, large accounts en fleetowners.

Tot de klanten behoren zowel nationaal als internationaal opererende organisaties. Tevens wordt er gewerkt op basis van een branche specifieke strategie. Voor fleetsales schakelen wij altijd onze importeur in. Onze importeur voorziet ons van een specifieke Key Account Manager. Deze Key Account Manager zal een helpende hand zijn in het maken van de beste keuze.  Een voorbeeld hiervan is een Key Account Manager specifiek gericht op de overheid.

Elke fleetsales klant heeft zijn eigen Key Account Manager. Dit betekent voor u als klant dat u een vaste Renault contactpersoon heeft welke als adviseur dient voor specifieke fleet management vraagstukken. Dit varieert van een op maat gemaakt mobiliteitsvoorstel, een aanzet tot internationale samenwerking, advies op het gebied van carrosseriebouw, turn-key leveringen en advies ten aanzien van leasing en fleetmanagement.

ContactpersonenHenri Strijbosch
Directeur

Tel.: 0478 - 589455
hstrijbosch@autobedrijf-strijbosch.nlPeter Ploegmakers

Tel.: 0478 - 589455
pploegmakers@autobedrijf-strijbosch.nlGuido Aarns
Receptie

Tel.: 0478 - 589455
guido@autobedrijf-strijbosch.nl

Jack van Dijk
Onderdelen

Tel.: 0478 - 206982
magazijn@autobedrijf-strijbosch.nl

Leasing

Autobedrijf Strijbosch heeft op het gebied van leasing een goede relatie met diverse leasemaatschappijen, hierdoor kunnen wij elke auto leveren die u zoekt. Ook als dit geen Renault is. Doordat we met diverse partijen samenwerken kunnen we een voorstel maken dat precies past bij uw wensen en budget. Dit stelt ons in staat om een leaseoplossing te bedenken die u écht vooruit helpt.

WETEN WAAR U AAN TOE BENT

Samen met de diverse leasemaatschappijen staan wij voor servicegerichte leaseoplossingen onder de meest gunstige voorwaarden. Wij adviseren u graag over de leasevorm die het beste bij uw onderneming past. Transparantie is daarbij van het grootste belang. Dat wil zeggen: geen onverwachte kosten en geen addertje onder het gras.

Zo heeft u alles onder één dak. Dat is wel zo efficiënt. En minstens zo gemakkelijk.

WELKE ZAKELIJKE FINANCIERINGSOPLOSSING PAST BIJ U?

Financial Lease

Uitsluitend de financiering van uw auto

Bij Financial Lease wordt alleen de investering van de auto gefinancierd. U wordt economisch eigenaar en de auto komt op uw bedrijfsbalans te staan. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van fiscale voordelen, onder andere investeringsaftrek. Het gefinancierde bedrag betaalt u in vaste gelijke maandelijkse termijnen terug. De maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en rente. Kosten - zoals reparaties, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld uw autoverzekering - zijn niet inbegrepen in dit bedrag. Het is wel mogelijk om services, zoals een onderhoudscontract, apart toe te voegen aan uw Financial Lease overeenkomst.

Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u door blijft rijden of dat u de auto inruilt voor een nieuwe.

Operational Lease

Zorgeloze mobiliteit

Autobedrijf Strijbosch neemt u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen.

Zelf houdt u alle tijd, energie en financiële ruimte over voor uw bedrijfsactiviteiten. Aan het einde van de leasetermijn levert u de auto gewoon in bij Autobedrijf Strijbosch. Op die manier heeft u ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Full Operational Lease heeft geen invloed op uw bedrijfsbalans. Omdat uitgegaan wordt van het gebruik en niet van bezit, hoeft de auto niet op de balans opgenomen te worden. Hierdoor is er geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Uw werkkapitaal blijft onaangetast.

Bij Strijbosch Lease zijn de volgende componenten in uw leasetermijn opgenomen:

Standaard

 • Afschrijving
 • Reparatie, onderhoud en vervanging banden
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Rentekosten
 • Houderschapsbelasting

Optioneel

 • WA-Casco verzekering, een zelf te bepalen eigen risico
 • Ongevallen Inzittendenverzekering, dekking naar wens aan te passen
 • Schade Inzittendenverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Vervangend vervoer bij reparaties en/of onderhoud, naar wens af te stemmen (per direct, na 24 of na 48 uur)
 • Winterbanden
 • Brandstofpas

Er zijn verschillende varianten van Operational Lease mogelijk, zoals Netto Operational Lease, Short Lease en Depot Lease. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Levering aan Leasemaatschappijen

Kiest u of uw werkgever voor een andere leasemaatschappij dan kan Autobedrijf Strijbosch veelal zorgdragen voor de levering van uw Renault. Wij hebben goede contacten met alle leasemaatschappijen, denk hierbij aan Alphabet, LeasePlan, Athlon Car Lease, J&T Autolease, Zuidlease, Riemersma Leasing, Terberg Leasing enz. Om het bestelproces optimaal te laten verlopen is het verstandig om Autobedrijf Strijbosch op de hoogte te brengen voordat de bestellig geplaatst is bij de leasemaatschappij.

© Autobedrijf Strijbosch - 2024
Created by