Renault Dacia

Rijklaar

Duidelijkheid in kwaliteit

Wij vinden transparantie erg belangrijk. Om deze reden adverteren wij met “rijklaar-prijzen” en niet met losse afleverkosten of aanvullende  afleverpakketten. Wij zijn zeker van de service en het kwaliteitsniveau die we willen leveren. Daarom hebben wij slechts 1 prijs, de “rijklaar-prijs”.

 

GEEN AFLEVERINGSKOSTEN,

WAT MAG U TOCH VAN ONS VERWACHTEN?


Onderhoud
Vóór aflevering krijgt uw nieuwe auto de onderhoudsbeurt die door de fabrikant geadviseerd wordt. Tevens worden ook de slijtageonderdelen vervangen die voorgeschreven staan bij de betreffende km-stand of leeftijd van de auto. Kortom het onderhoud is up-to-date.

APK
De A.P.K. zal bij aflevering voor ten minste een jaar geldig zijn.

BOVAG-Garantie
Op alle auto's boven € 4.500, - of 50 % van de cataloguswaarde wordt standaard 6 maanden BOVAG-garantie verleend op materiaal en arbeidsloon. Op de meeste occasions die jonger zijn dan vijf jaar wordt 12 maanden TOP occasion garantie gegeven.

Nationale Auto Pas
De auto is indien beschikbaar voorzien van een Nationale Auto Pas. In de meeste gevallen staat dit logo ook vermeld in de advertentie van de betreffende auto.

Brandstof
De auto wordt afgeleverd met minimaal 15 liter brandstof.

Interieur & Lak
Al onze occasions zijn voordat ze in de showroom staan professioneel gepoetst en compleet gereinigd. Vóór aflevering wordt het interieur opnieuw gecontroleerd en wordt de auto opnieuw gewassen.

Kosten
Voor alle bovengenoemde werkzaamheden worden geen extra bedragen doorberekend.

© Autobedrijf Strijbosch - 2024
Created by